Prikkelende beurs voor ouders en professionals in de zorg!
7 en 8 feburari 2020 in de Evenementenhal in Gorinchem.

Waarom deze ‘prikkelende’ beurs?
Wij horen in de branche dat er behoefte is aan een laagdrempelige beurs met betaalbare standruimte voor exposanten en gratis toegang voor bezoekers. Een beurs met impact, waar bezoekers geïnformeerd en geïnspireerd worden.

De VeineDAGEN is een initiatief van de makers van Veine Magazine. Veine spreek je uit als Vèhnne en staat enerzijds voor gelukzaligheid en anderzijds kun je Veine vertalen als de bloedader. Naast een prettigklinkende naam vonden we de betekenis illustratief. Een bloedader staat voor verbinding en zo is ook de band van ouders met een kind met een beperking. Daar waar andere kinderen hun vleugels uitslaan en loskomen van ouders, blijven deze kinderen veelal heel dichtbij. Als het niet letterlijk fysiek is dan is het wel mentaal.
Anderzijds sluit de uitleg van Veine feilloos aan op de visie voor een beurs, waar ouders, kinderen en volwassenen met een beperking en anderen die dagelijks omgaan met mensen met een beperking positieve en praktische handvatten krijgen om nog beter te begeleiden en te stimuleren tot ontwikkeling. Wij denken dat ontwikkeling en comfort gelukkig maken. En elk kind of volwassene met een beperking verdient het gelukkig te zijn.

Tot slot zijn we uit op “fijne” dagen, waar we graag fabrikanten, professionals uit de zorg en ouders van en met (jongvolwassen) kinderen met een beperking ontmoeten. Wat beweegt hen? Wat hebben zij nodig? Hoe kunnen we hen nog meer faciliteren, adviseren en inspireren?

Voldoende innovatie, goede gesprekken en mooie producten. Voor elke bezoekers heeft de beurs iets te bieden en elk jaar een kans voor de ontmoeting tussen bedrijven en hun afnemers.