Dolfijn Vakanties, vakanties voor mensen met een licht verstandelijke beperking
Al ruim 20 jaar organiseert stichting Dolfijn Vakanties reizen voor mensen met een licht verstandelijke beperking vanaf 16 jaar. Onze reizen gaan over de hele wereld, van dichtbij tot (heel) ver weg, van survival in de Ardennen tot luxe All Inclusive vakanties, wandel- en fietsvakanties, bus- en busjesvakanties, boot- en vliegvakanties, weekendjes en dagjes uit…voor elk wat wils.
Ruim 2200 reizigers kiezen elk jaar voor Dolfijn! In 2019 werd Dolfijn verkozen tot beste aanbieder van aangepaste vakanties door Zoover.
De reizen worden begeleid door enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten om van elke vakantie een geweldige ervaring te maken.

Helaas kan niet iedereen met Dolfijn mee. Dat heeft te maken met het aantal begeleiders per reis en het feit dat het allemaal vrijwilliger zijn, grotendeels niet werkzaam in de zorg. Zij krijgen trainingen op allerlei gebied en maken gebruik van onze speciale Portal voor informatie.

Meer informatie is te vinden op de website en maandag t/m vrijdag zitten we tussen 9.00 en 16.30 uur klaar om alle vragen te beantwoorden!
Tot ziens bij Dolfijn!

dav