Down My Tribe is er voor ouders van kinderen die anders zijn dan verwacht; ouders van kinderen met een beperking, kinderen die “gewoon anders zijn”.

Bij Down My Tribe kun je terecht voor coaching en inspiratie over uiteenlopende thema’s die bij jou spelen als ouder. Zodat je je gehoord en gesteund kan voelen door iemand die ook weet hoe het soms écht voelt. En je kan ervaren dat je er niet alleen voor staat. Want het kan soms best eenzaam voelen, in alles wat er op je af komt. Althans, zo heb ik het de eerste jaren ervaren als moeder van een meisje met het syndroom van Down.

In mijn praktijk komen ouders met diverse hulpvragen: van leren dealen met onbegrip uit je omgeving, omgaan met een leven dat ineens een andere wending kreeg, tot rouwen om het kind dat je niet kreeg.

Ik ben er voor jou. Ik luister naar je. Ik oordeel niet. Ik stel je vragen. Zodat jij antwoorden vindt, waarmee jij weer verder kunt. Voel je welkom om een zelfzorggesprek te plannen. Dan kijken we samen wat er nodig is voor meer balans tussen jouw draaglast en draagkracht.

Klik hier door naar de website van Down My Tribe