Er wordt soms nog te weinig voorgelezen aan jongeren en kinderen waarbij het niet of nauwelijks spreken samengaat met meervoudige beperkingen. Dat zien we in onze behandeltrajecten en een groeiend aantal wetenschappelijke studies tonen dat aan.

Milo wil dat alle kinderen toegang hebben tot communicatie, taal en lezen. Toegang op eigen wijze, voorlezen en lezen op eigen wijze. Ondersteunde communicatievoorzieningen helpen daarbij.

Oktober is wereldwijd de maand waarin aandacht wordt gevraagd voor OC-gebruikers. Milo besteed hier jaarlijks de gehele oktobermaand aandacht aan. Nu Milo dit jaar ook nog eens 10 jaar bestaat sluit dit mooi aan en geeft het reden tot een feestje!

Hanneke gaat voorlezen uit het nieuwste Milo & Lana boek ‘We vieren feest!’ en zal daarbij allerlei OC-middelen inzetten zodat iedereen interactief kan meedoen!

Deze interactieve voorleessessie is bedoeld voor alle kinderen, hun ouders/verzorgers en /of begeleiders, maar natuurlijk is iedereen welkom om aan te sluiten en inspiratie op te doen.