Lezen is leuk en natuurlijk belangrijk. Voor kinderen die moeite hebben met lezen door bijvoorbeeld een fysieke, verstandelijke of visuele beperking, kan het ook lastig zijn. Wij helpen graag! Hoe? Met de jeugdcollectie van Passend Lezen. Deze collectie bevat boeken, kranten en tijdschriften in verschillende leesvormen zoals audio, braille en grootletter. Voor de jeugd is er een speciale collectie beschikbaar met ruim 14.000 gesproken boeken, brailleboeken, karaokeboeken en tijdschriften. Maar ook hoorspelen en een speciaal blad voor kinderen met een verstandelijke beperking maken onderdeel uit van de collectie.

Superboek.nl
De jeugdcollectie van Passend Lezen is te vinden via superboek.nl. Hier staan actuele en populaire titels van dit moment, gerangschikt op leeftijd. Luisteren naar boeken gaat gemakkelijk via de gratis Daisylezer-app (voor iOS en Android) of de site, maar het kan ook via de Daisy-cd.

Gratis lid tot 18 jaar
Het lidmaatschap bij Passend Lezen is gratis voor kinderen met een leesbeperking tot 18 jaar. Inschrijven kan eenvoudig via superboek.nl.

Presentatie zaterdag 14.30 uur
Kom naar de presentatie en ontdek wat Passend Lezen voor jouw kind kan betekenen. Meer informatie https://www.passendlezen.nl/iguana/www.main.cls?surl=home