Mobility Products –Revalidatie- en zorghulpmiddelen voor kinderen en (jong) volwassenen

Mobility Products is een dynamisch import bedrijf gespecialiseerd in hulpmiddelen voor kinderen, (jong)volwassenen en ouderen met een lichamelijke beperking. Naast onze elektrische (sport) rolstoelen en complete range van handbewogen rolstoelen hebben wij ook elektrische handbikes en verschillende aandrijfsystemen in ons assortiment. Door meerdere van onze producten op een slimme manier te combineren kunnen we vaak een 1+1=3 oplossing creëren.
Onze slogan zegt het al: Gives you Power!
Mobility Products onderscheidt zich door haar uitzonderlijke assortiment: wij importeren moderne en unieke hulpmiddelen vanuit diverse werelddelen van een hoge kwaliteit voor alle doelgroepen: jong en oud.
Onze hulpmiddelen zijn niet alleen geschikt voor de dagelijkse mobiliteit, maar ook voor actief buiten zijn en sporten. Wij willen met onze producten het gemak, de vrijheid, de vreugde, maar vooral het plezier van bewegen voor iedereen (zowel gebruiker als eventuele begeleider) vergroten binnen ieders mogelijkheden. Wij denken graag met onze klanten mee en kunnen eventueel benodigde individuele aanpassingen in eigen beheer voor u verzorgen.

Meer informatie.