Stand E28-30

Een deskundige organisatie met een breed aanbod, korte lijntjes en een persoonlijke benadering; dat is Pom Revalidatietechniek.

Ons gespecialiseerde kinderteam kan uw kind helpen aan de juiste voorzieningen ter ondersteuning van uiteenlopende dagelijkse activiteiten: het zitten, staan, lopen, fietsen, leren, ADL en therapie.

Wij werken samen met onder andere;

  • Zorgverzekeraars (aangepaste kinderstoelen, loop- en sta-hulpmiddelen),
  • UWV (aangepast schoolmeubilair)
  • WMO leveranciers (fietsen)
  • En particulieren

Ons assortiment is zeer breed en divers. Zo leveren wij vrijwel alle gerenommeerde merken op het gebied van kinderrevalidatiehulpmiddelen. Daarnaast zijn wij distributeur van een eigen kinderfietsenlijn (de Easy & Lowy) en de Leckey en Firefly kinderlijnen.

Misschien kent u ons al van de Pom Easy fietsen? Fietsen die wij op maat aanmeten, voorzien van hulpmotor, lage instap en indien gewenst verende zijwielen. En niet geheel onbelangrijk; ze zien er ook nog eens leuk uit!

Nieuw: het BeMe stoeltje van Leckey

Een revolutionair zitsysteem dat de ontwikkeling en onafhankelijkheid van het kind als uitgangspunt heeft van het ontwerp en waarin het kind zoveel mogelijk zichzelf kan zijn; “BeMe”

  • Ultiem instelbaar naar persoonlijke behoefte; van weinig tot zeer veel ondersteuning
  • Meegroeibaar voor zeer jonge tot oudere kinderen
  • Unieke meegroeibare contourzitting voor een maximale heupstabiliteit
  • Eenvoudig instelbaar terwijl het kind in de stoel blijft zitten

Populair in ons assortiment; de veelzijdige Firefly Splashy

De Splashy is een handig mee neembaar badzitje van Firefly voor kinderen die romp- en/of hoofdondersteuning nodig hebben. Hij kan gebruikt worden in bad, onder de douche, in de tuin, op het strand en tijdens waterspelletjes. Leverbaar in 2 maten voor ca. 1-8 jaar en 7-16 jaar (Splashy BIG)

Kom gezellig langs bij stand nr. E28-30 voor deze en nog veel meer mooie hulpmiddelen!

Groeten van Team Pom Revalidatietechniek