QuoVadis Nederland BV is een onafhankelijke Nederlandse organisatie met een totaalprogramma van medisch-technische hulpmiddelen. QuoVadis (QVN) is sinds 1993 actief en levert landelijk aan zowel instellingen als particulieren.

Alarmering
QuoVadis kan in veel verschillende situaties de alarmering verzorgen. Denk aan zelfstandig wonende jongeren, het gebruik in combinatie met omgevingsbediening, toepassing in zorginstellingen en bij epilepsie.

Bediening
QuoVadis is gespecialiseerd in omgevingsbedieningen. Van simpele oplossingen tot uitgebreide systemen. Met omgevingsbediening kan een volledige woning aangestuurd worden, zelfs als er geen of verminderde handfunctie is. Bijvoorbeeld met oogbolbesturing.

Communicatie en Cognitie
Voor mensen met tijd-, structuur- en planproblemen zijn diverse hulpmiddelen beschikbaar. QuoVadis heeft verschillende oplossingen voor communicatieproblemen; op basis van tekst, symbolen en combinaties daarvan.

Dementie
Mensen met minder of afnemende mentale vermogens, bijvoorbeeld als gevolg van dementie, kunnen baat hebben bij tijd- en planhulpmiddelen, zwerfalarm, thuismonitoring.

Epilepsie
Voor mensen met Epilepsie heeft QuoVadis verschillende oplossingen voor het monitoren van epileptische aanvallen in of buiten het bed, binnen en buiten.

Onze producten zijn volledig modulair en aan te passen aan de wensen en behoeften van de gebruiker. Vanzelfsprekend kunnen onze hulpmiddelen aangesloten worden op systemen van andere leveranciers, of hiervoor geschikt worden gemaakt.

Meer informatie vind je op de website van QuoVadis!