Winactie! Maak kans op een weekend met het hele gezin naar de prachtige Kindervallei in Valkenburg!
R82 levert al 25 jaar kinderhulpmiddelen in Nederland. En dat gaan we een jaar lang vieren! Daarom kun je kans maken op een weekend naar de prachtige Ronald McDonald Kindervallei in Valkenburg. Wil jij met je gezin dit leuke vakantieweekend winnen? Kom naar de R82 stand (B-17) om te horen hoe je kunt deelnemen.

Hoe zit je kind goed?
Een goede zithouding is belangrijk voor je kind. Vanuit ergotherapeutisch oogpunt, maar ook om een goede groeiontwikkeling voor je kind te bevorderen. Maar wat is een juiste zithouding? Waar moet je op letten? En wat moet je juist niet doen? De adviseurs van R82 geven je graag advies. Kom gerust even langs bij de R82 stand (B-17) waar je tevens de wandelwagens en (rol)stoelen kunt bekijken en testen.

Help mijn kind groeit!
Kinderen worden ouder en groeien. Dat is mooi natuurlijk, maar ze worden ook steeds zwaarder. Op een bepaald moment wordt je kind te zwaar voor jou als ouder om hem of haar nog te tillen. Gelukkig zijn er voorzieningen die ouders zoveel mogelijk ontlasten. De Molift Raiser Pro helpt je kind vanuit een zithouding overeind te komen en te verplaatsen. Met de Molift Smart Tillift wordt je kind volledig opgetild en verplaatst. Kunnen jullie wel een handje gebruiken? Neem een kijkje op de R82 stand (B-17) voor een demonstratie.

Klik hier voor meer informatie