Werken aan veerkracht
Kan jij ook wel wat meer veerkracht gebruiken? Veerkracht om beter om te gaan met lastige situaties en om te herstellen van stressvolle momenten!
In deze workshop vertel ik je meer over hoe je je veerkracht kan vergroten en dus stressbestendiger kan worden. Ik laat je zien en ervaren, met behulp van techniek, dat emoties effect hebben op je hartritme. En dat jij door middel van je ademhaling invloed hebt op je hartritme. Als je zorg draagt voor een kind met EVMB dan weet jij als geen ander dat deze kinderen heel gevoelig kunnen zijn voor jouw emoties, dus hoe fijn zou `t zijn als je je sensitiviteit voor jouw eigen stresssignalen kunt vergroten zodat je jezelf kunt kalmeren in tijden van spanning en stress. In deze workshop maak je kennis met een paar oefeningen uit de hartcoherentietraining die ik geef aan zorgprofessionals en ouders van kinderen met een verstandelijk beperkt kind .
Wil je meer weten over hartcoherentietraining kijk dan op www.Canzo.nl

Annemiek Grijpma heeft als GZ psycholoog 18 jaar bij Elver gewerkt, daar heeft ze ervaren dat zorgverleners vanuit het diepste van hun hart werken en dat ze dat met heel hun ziel en zaligheid doen, daarom heeft ze zich dan ook gespecialiseerd in hartcoherentie-training om te zorgen dat zorgverleners beter voor zichzelf gaan zorgen want : als je goed voor jezelf zorgt kan je ook beter voor een ander zorgen.