WorldwideSnoezelen.com is de nr. 1 op het gebied van Snoezelen in Nederland! Worldwidesnoezelen.com is de specialist in de ontwikkeling van de kennis, de vaardigheden en de dagelijkse toepassing van Snoezelen op de werkvloer met alle soorten cliëntengroepen.

Met onze speciale website ‘Het SnoezelRijk’ richten wij ons op de totaaloplossing voor de inrichting van uw Snoezelruimte, Snoezelbadkamer, Snoezelhoek, Snoezelgang, Snoezelslaapkamer, Snoezelzwembad, Snoezeltuin etc.
Kortom, alle mogelijke ruimtes die u wilt omtoveren tot een zintuigactiverende en/of belevingsgerichte ruimte kunnen wij voor u van A tot Z invulling geven.
En……wij doen maar 1 ding: Snoezelen, Snoezelen en nog eens Snoezelen. Wij richten snoezelruimtes in en leren het personeel deze zo effectief mogelijk te laten gebruiken. Dat doen we in Nederland maar ook internationaal.
Om het snoezelen zelf te beleven en te ervaren, hebben wij het Snoezelcentrum. Het Snoezelcentrum is het grootste verhuurbare snoezelparadijs voor zintuigbeleving in Nederland en Europa.
Voor alle cliënten, van jong tot oud, met een verstandelijke beperking, meervoudige handicap, dementie, autisme, etc. is het een wereld vol verwondering en belevenis. Een unieke wereld vol met zintuig stimulerende materialen waar alles mag en niets moet. Meer informatie vind je op onze website.