Skip to content

ableMoveNL

ableMove heeft diverse hulpmiddelen ontwikkeld die het dagelijks leven van mensen met een lichamelijke beperking verbeteren. Bij het ontwikkelen van onze producten staan veiligheid, comfort en waardigheid van de gebruiker voorop. Onze bekendste producten zijn: de ableDry (een waterdichte handdoek in een speciale vorm, zodat deze perfect in een rolstoel past) en de ableSling (een compacte tilmat die geschikt is voor zowel handmatige transfers als ook voor transfers met een tillift).

Klik hier voor meer informatie.

Manon van den Heuvel Foundation

Manon deelt al jaren haar persoonlijke ervaringen en tips via blogs en video’s om mensen met een beperking te inspireren én motiveren. Ze ontdekte dat het onjuiste beeld rondom het leven met een beperking mensen ervan weerhoudt om volledig deel te nemen aan de samenleving. En dat is zonde, want er is zoveel mogelijk! Met dit inzicht ontstond het idee om een stichting op te richten.

De Manon van den Heuvel Foundation heeft als doel het creëren van bewustwording rondom leven met een beperking en hierdoor een toegankelijke en inclusieve samenleving te bevorderen. Dit bereiken we met behulp van inspiratiesessies, coaching en waardevolle producten.

Klik hier voor meer informatie.

Back To Top
Ga naar de inhoud