Skip to content

Supportbeurs heet voortaan VeineDAGEN
het grootste platform in Nederland voor iedereen met een beperking

Drie dagen lang draait het op de VeineDAGEN en de ZieZobeurs om kinderen en volwassenen met een beperking; fysiek, verstandelijk, auditief, visueel en/of een combinatie ervan. Wat hebben zij nodig, welke vragen hebben zij? Op de VeineDAGEN willen we hen informeren en inspireren omtrent: hulpmiddelen, mobiliteit, vakanties, therapieën, werk en studie, sociale contacten, interieur,  kleding, sport enzovoort.

Van kinderbeurs naar beurs voor zowel kinderen als volwassenen!

Met VeineDAGEN hebben we ons tot 2023 altijd gericht op kinderen en jongvolwassenen. Een dunne scheidslijn waarbij we vaak merkte dat zowel bezoekers als exposanten die afbakening lastig vonden. Afgelopen jaar hebben we voor het eerst de VeineDAGEN 2.0 georganiseerd voor jong en oud. En dat sloeg in als een bom! Ruim 12.500 bezoekers kwamen in drie dagen genieten van alle informatie en inspiratie die door ruim 250 standhouders werd aangeboden.

Een nieuwe beweging

Een nieuw geluid in Utrecht, een voortzetting van de Supportbeurs; al 20 jaar de ontmoetingsplek voor mensen met een beperking, hun begeleiders en professionals in de zorg. VeineDAGEN mag gebruik maken van de ervaringen van de Jaarbeurs. We worden gesteund door Firevaned die net als wij van het evenement weer een enorm feest wil maken. Kortom; we zijn een nieuwe beweging gestart. Je bent van harte welkom om aan te haken!

Verkoopbrochure Ik wil graag meedoen!

ZieZo – het evenement voor iedereen met een visuele beperking

Ook de Ziezobeurs 2025 vindt tegelijkertijd plaats met de VeineDAGEN. De ruimtes lopen in elkaar over zodat bezoekers van deze beurs de VeineDAGEN kunnen bezoeker en vice versa. Voor deze beurs geldt dat de ZieZo vereniging de VeineDAGEN ondersteunt.

Mogelijkheden voor standhouders

VeineDAGEN is onderdeel van de Dutch Health Week in Koninklijke Jaarbeurs van donderdag 20 t/m zaterdag 22 maart 2025.

We willen aandacht voor alle exposanten. Om te voorkomen dat kleinere partijen niet opvallen hebben we een maximaal stand-formaat van 60 vierkante meter. Bovendien krijgt iedereen dezelfde standaard standbouw. Onze prijzen zijn dan ook inclusief standbouw, vloerbedekking, verlichting, 1 stroompunt en de PR en een marketingcampagne.
*Voor stands van 2 m2  geldt dat een statafel inclusief is.

Back To Top
Ga naar de inhoud