Skip to content
Lijst van bedrijven die meedoen

Voormalige supportbeurs krijgt nieuwe uitstraling
#VeineDAGEN2024 en #ZieZobeurs vinden tegelijk plaats

Drie dagen lang draait het op de VeineDAGEN/ ZieZobeurs om kinderen en volwassenen met een beperking; fysiek, verstandelijk, auditief, visueel en/of een combinatie ervan. Wat hebben zij nodig, welke vragen hebben zij. Op de VeineDAGEN willen we hen informeren en inspireren omtrent: hulpmiddelen, mobiliteit, vakanties, therapieën, werk en studie, sociale contacten, interieur,  kleding, sport enzovoort.

Van kinderbeurs naar beurs voor zowel kinderen als volwassenen!

Met VeineDAGEN hebben we ons tot 2023 altijd gericht op kinderen en jongvolwassenen. Een dunne scheidslijn waarbij we vaak merkte dat zowel bezoekers als exposanten die afbakening lastig vonden. Onze beurs  is inmiddels volwassen geworden, de kinderen die we tot nu zagen ook. Des te mooier voelt de stap die we dit jaar maken; een event voor zowel kinderen als volwassenen. Een nieuw geluid in Utrecht, een voortzetting van de Supportbeurs; al 20 jaar de ontmoetingsplek voor mensen met een beperking, hun begeleiders en professionals in de zorg. VeineDAGEN mag gebruik maken van de ervaringen van de Jaarbeurs. We worden gesteund door Firevaned die net als wij van het evenement weer een enorm feest wil maken. Voor lange tijd hebben we afspraken gemaakt met de jaarbeurs, zodat we voortaan jaarlijks dit belangrijke en grootste evenement van Nederland voor mensen met een beperking mogen organiseren.

Registreren standbemanning Ik wil graag een stand op de beurs

ZieZo – het evenement voor iedereen met een visuele beperking

Ook de Ziezobeurs 2024 vindt tegelijkertijd plaats met de VeineDAGEN. De ruimtes lopen in elkaar over zodat bezoekers van deze beurs de VeineDAGEN kunnen bezoeker en vice versa.
Voor deze beurs geldt dat de ZieZo vereniging de VeineDAGEN ondersteunt.

Mogelijkheden voor standhouders

VeineDAGEN vindt plaats tijdens de Dutch Health Week in Koninklijke Jaarbeurs van donderdag 11 tot en met zaterdag 13 april.

We willen aandacht voor alle exposanten. Om te voorkomen dat kleinere partijen niet opvallen hebben we een maximaal stand-formaat van 60 vierkante meter. Bovendien krijgt iedereen dezelfde standaard standbouw. Onze prijzen zijn dan ook inclusief standbouw, vloerbedekking, verlichting, 1 stroompunt, een tafel*, twee stoelen* en de PR en een marketingcampagne.
*Voor stands van 2 m2  geldt dat een statafel inclusief is in plaats van een tafel en stoelen.

We hebben de kosten voor deelname gelijk kunnen houden met de prijs die afgelopen jaar ook hanteerden voor de VeineDAGEN. De beurs kost 70 euro ex btw per vierkante meter per dag. De VeineDAGEN zijn nu drie dagen, de kosten zijn 210 euro ex btw per vierkante meter.  Voor de kleinere bedrijven is een ministand van 2 m2 mogelijk voor 350 euro ex btw. Let op parkeerkosten zijn niet inclusief.

Back To Top
Ga naar de inhoud