Skip to content

De organisatie

Het initiatief tot de organisatie van de VeineDAGEN is in 2019 genomen door de makers van Veine Magazine. De organisatie is in handen van Mariëlle Franken en Renée Ruisch.

Mariëlle Franken

Mariëlle is betrokken bij de doelgroep, werkend o.a. als communicatie adviseur voor een Medische Kindzorg Instelling, die kinderen dagelijks intensieve verpleegkundige) zorg en behandeling biedt in een kindgerichte omgeving.
Ze werkt binnen een live communicatie bureau en het organiseren van beurzen en evenementen vindt ze het leukste wat er is.
Naast haar werkzame leven doet Mariëlle veel vrijwilligerswerk en is zij o.a. betrokken bij een stichting die zorg intensieve kinderen en jongvolwassenen, die intensieve en/of palliatieve zorg en/of begeleiding nodig hebben, ondersteunt.

Renée Ruisch

Renée is als moeder van een meervoudig gehandicapte dochter (20 jaar) al lange tijd ervaringsdeskundig en betrokken in deze branche. Ze heeft een eigen communicatiebureau en werkt voor diverse opdrachtgevers.
– Initiatiefnemer en voorzitter Stichting Zomerkind en Stichting Halte Zomervilla (realisatie van een kinderdagcentrum een woon/logeerhuis voor meervoudig gehandicapte kinderen en jongvolwassenen)
– Hoofdredacteur Veine Magazine (magazine voor ouders en zorgprofessionals die kinderen met een beperking begeleiden)

Veine Magazine

Uitgangspunt van Veine magazine is net als de beurs informeren en inspireren. We willen onze lezers laten weten wat er speelt op het vlak van medische ontwikkelingen, hulpmiddelen, therapieën en allerlei praktische zaken waar ouders en begeleiders mee te maken hebben. Zo zullen wij onder andere aandacht besteden aan vakanties, vrije tijd, sport, wonen, vervoer, wetgeving en financiën.

Waarbij we de informatie niet zullen beoordelen of kwalificeren. We zullen ervaringsdeskundigen interviewen en hun mening laten geven, maar een oordelen laten we graag aan u als lezen over.

Meer informatie

Back To Top
Ga naar de inhoud