Skip to content

Ken of ben je iemand met een lichamelijke beperking, die opzoek is naar een uitdagende ervaring aankomende zomervakantie? Dan willen we je laten weten dat de mogelijkheid er is om een onvergetelijke zomer te beleven. Action Jeugdsportkamp biedt jongeren tussen de 12 en 17 jaar met een lichamelijke beperking of meervoudige beperking, waarbij de lichamelijke beperking primair moet zijn, de gelegenheid om deel te nemen aan een uniek sport avontuur.

Ons ervaren team staat klaar om de sporters te begeleiden in verschillende sportieve activiteiten. Iedereen kan mee doen aan de sportactiviteiten, ongeacht de ervaring. Action Jeugdsportkamp is een geweldige kans om nieuwe sporten te ontdekken.

Het kamp is meer dan alleen sport. Het is een kans om op ontdekking te gaan, grenzen te verleggen en zelfvertrouwen te vergroten. Sporters zullen merken dat ze tot meer in staat zijn dan ze ooit hadden gedacht.

We begrijpen de unieke behoeften van jongeren met een lichamelijke beperking en zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat de sporter een zorgeloze en positieve ervaring krijgt. Onze accommodatie is volledig toegankelijk en onze vrijwilligers zijn getraind om te zorgen voor eventuele specifieke behoeften.

Samen zullen we sporten, lachen en genieten!

Klik hier voor meer informatie

    

Back To Top
Ga naar de inhoud