Skip to content

De BerkelBike is een combinatie van een handbike en een ligfiets, die aangedreven wordt door zowel de armen als de benen. Ben je de functie in je benen volledig of gedeeltelijk verloren? De BerkelBike maakt het mogelijk om, met behulp van je armen en schouders, je benen weer in beweging te krijgen. De fiets is inzetbaar bij diverse soorten aandoeningen, zoals een dwarslaesie, MS, bij een amputatie of bij de ziekte van Parkinson.

We bieden ook een klassieke driewieler aan, de EasyLegs. Deze fiets is met name inzetbaar voor oudere mensen of na het doormaken van een CVA. Net als de BerkelBike wordt deze driewieler gekenmerkt door zijn lage gewicht, grote stabiliteit en kan hij gemakkelijk aangepast worden in de lengte, breedte, hoogte en aan je houding. Onze fietsen passen gemakkelijk in iedere auto. Binnen 2 minuten haal je onze fietsen zonder gereedschap uit elkaar.

Onze fietsen zijn beschikbaar als een complete driewieler, maar kunnen ook aangekoppeld worden aan een rolstoel. Indien je verlamd bent, kunnen de fietsen uitgerust worden met Functionele Elektrische Stimulatie (FES). Dit systeem zorgt ervoor dat de zenuwen van de verlamde benen worden geactiveerd via elektrische stimulatie, waardoor de spieren weer in beweging komen.

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Back To Top
Ga naar de inhoud