Skip to content

Of het nu gaat om rijtechnische aanpassingen als een gaspedaal op links, het verplaatsen van een bedieningshendel, het aanbrengen van parallelpedalen of zelf een bus besturen met joystickbesturing; wij zorgen ervoor dat u zelfstandig op pad kunt. Of misschien bent u op zoek naar hulpmiddelen om gemakkelijk in en uit te kunnen stappen. Een stoel die naar buiten draait en wellicht zelfs in combinatie met een rolstoelonderstel. Wij adviseren u graag de meest adequate oplossing. Wilt u een aangepaste rijopleiding volgen bij onze rijschool ‘Onbeperkt in Beweging’? B&S geeft rijles aan mensen die door een (ernstige) ziekte of een ongeval lichamelijk beperkt geraakt zijn en aan kandidaten die nog een rijbewijs moeten halen.

Een lift om een rolstoel mee te nemen in de auto kan bijzonder handig zijn. Dit kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. Via de kofferbak met een kofferbaklift, een zijdeurlift die de rolstoel er in zijn geheel in tilt of wellicht met een robotarm. Wanneer u in uw rolstoel blijft zitten en plaats wilt nemen in de rolstoelbus kunt u een plateaulift in de rolstoelbus laten monteren.

Wilt u uw auto/bus laten ombouwen tot rolstoelauto of rolstoelbus? Heeft u interesse in een van onze occasions of mogen wij op zoek naar een geschikte aangepaste auto/rolstoelbus voor u? Onze collega’s vertellen u graag alle ins en outs. Komt u hen bezoeken op de VeineDAGEN?

Eventjes verderop, stand B-44, is onze collega van B&S Revalidatietechniek te vinden. Hij vertelt u graag alles omtrent de kinderhulpmiddelen. Hij heeft een aantal aangepaste autostoelen, een Gravity Chair en een grote buggy mee.

B&S is al ruim 40 jaar specialist in het bieden van zelfstandigheid aan mensen met een lichamelijke beperking. Groot geworden door een enorme expertise in autoaanpassingen en revalidatietechniek, maar nog altijd met een zeer persoonlijke benadering. Omdat niet alleen elk mens verschillend is maar ook elke beperking. B&S denkt graag mee met de klant en zoekt altijd naar de juiste individuele oplossing. Mogen wij ook u van dienst zijn?

Klik hier voor meer informatie

 

 

Back To Top
Ga naar de inhoud