Skip to content

Wij zijn een echte specialist in aangepaste kinderautostoelen en fixatiesystemen voor het veilig meenemen van kinderen in de auto en/of taxibus. De meegroeibare Carrot 3 autostoel en de Recaro Reha-lijn vindt u in ons programma. Daarnaast zijn wij de ontwikkelaar van het welbekende B&S Autofixatiesysteem. Het systeem dat voorkomt dat kinderen uit de verplichte 3-puntsgordel kruipen en op de gewenste plaats in de auto/bus blijven zitten. Tegenwoordig is het systeem ook verkrijgbaar voor de kleine ontsnapper in combinatie met een zitverhoger.

Als importeur van Patron en Thomashilfen bieden wij een ruim assortiment grote buggy’s en wandelwagens aan. Buggy’s en wandelwagens in diverse uitvoeringen, die tot maar liefst 75 kg kunnen dragen. Maar ook voor een eenvoudiger ‘instapmodel’ als de Pipper buggy, Jacko Clipper en Swifty wandelwagen bent u bij ons aan het juiste adres!

Lekker chillen na een hele dag in een zitorthese gezeten te hebben? Dat kan in de Gravity Chair! Een heerlijke zitzak die ook nog eens de juiste ondersteuning biedt. Op veler verzoek zorgen we ervoor dat de Gravity Chair aanwezig is op onze stand. Komt u proefzitten?

Eventjes verderop, stand B-02, zijn onze collega’s van B&S Autoaanpassing te vinden. Zij staan gezamenlijk met een tweetal leden van de AAN (AutoAanpassersNederland) op de VeineDagen. Ze vertellen u graag alles omtrent rolstoelbussen en auto-aanpassingen.

B&S is al ruim 40 jaar specialist in het bieden van zelfstandigheid aan mensen met een lichamelijke beperking. Groot geworden door een enorme expertise in autoaanpassingen en revalidatietechniek, maar nog altijd met een zeer persoonlijke benadering. Omdat niet alleen elk mens verschillend is maar ook elke beperking. B&S denkt graag mee met de klant en zoekt altijd naar de juiste individuele oplossing. Mogen wij ook u van dienst zijn?

Klik hier voor meer informatie

     

Back To Top
Ga naar de inhoud