Skip to content

Met onze speciale website ‘Het SnoezelRijk’ richten wij ons op de totaaloplossing voor de inrichting van uw Snoezelruimte, Snoezelbadkamer, Snoezelhoek, Snoezelgang, Snoezelslaapkamer, Snoezelzwembad, Snoezeltuin etc. Kortom; alle mogelijke ruimtes die u wilt omtoveren tot een  zintuigactiverende en/of belevingsgerichte ruimte kunnen wij voor u van  A tot Z invulling geven.

Los snoezelmateriaal en –apparatuur is overal te koop. Leveranciers genoeg. Net als meubels, maar dan heeft u nog geen complete inrichting waarbij alles bij elkaar past en optimaal is afgestemd op het gebruik. En dat is ons vak: wij adviseren u over het totaal van uw inrichting, waarbij de keuze voor materialen en apparatuur optimaal is afgestemd op het doel van de ruimte en de behoeften van uw specifieke cliëntengroep. Wij leveren de geselecteerde materialen tegen een marktconforme  prijs, richten uw ruimte volledig en vakkundig in en kunnen het personeel professioneel opleiden om de ruimte optimaal te leren gebruiken.

En heeft u reeds bestaande snoezelmaterialen of zelfs materialen of apparatuur van een andere leverancier die u in de nieuwe inrichting wilt (her)gebruiken? Geen probleem, wij zorgen weer dat het weer een mooi onderdeel wordt van de nieuwe inrichting.

En dat bedoelen wij nu met een  totaaloplossing!

Klik hier voor meer informatie.

   

Back To Top
Ga naar de inhoud