Skip to content

Ervaringskenniscentrum (Sch)ouders is een platform voor én door ouders van een jong of volwassen zorgkind. We delen kennis en ervaringen van ouders en professionals. Met die informatie kun jij je kind nog beter helpen. Je staat er niet alleen voor!

Bij ons vind je geen informatie over de beperking of ziekte van je kind. Daarvoor kun je terecht bij de arts of patiëntenorganisaties. Wij geven je wel informatie over bijvoorbeeld;

  • de ondersteuning die je kunt krijgen
  • de combinatie van zorg en werk
  • aandacht voor je gezin
  • tijd voor jezelf
  • … en nog veel meer onderwerpen!

We delen ervaringen en tips van andere ouders. Alle informatie die we geven is er speciaal voor jou als ouder van een zorgkind.

Handige hulpmiddelen

Op de website vind je ook handige hulpmiddelen die samen met andere organisaties zijn ontwikkeld. Deze hulpmiddelen helpen je om een beter beeld te krijgen van je eigen situatie. Ze helpen je ook om een plan te maken voor de toekomst. Zo kun jij de controle en het overzicht houden over de zorg voor je kind.

Bezoek onze site op www.schouders.nl

Ervaringskenniscentrum (Sch)ouders is onderdeel van Stichting Kind en Ziekenhuis, dé patiëntorganisatie voor kinderen en gezinnen in de medische kindzorg.

Back To Top
Ga naar de inhoud