Skip to content

Ouderen en mensen met gezondheidsproblemen brengen vaak noodgedwongen veel tijd zittend door. De meeste zitmeubelen zijn daarvoor niet geschikt. Wie ongezond zit, heeft sneller last van lichamelijke klachten. En dat leidt tot een minder goede kwaliteit van leven.

Bij Fitform willen we mensen die veel zitten, graag helpen. Daarom ontwikkelen we (zorg)fauteuils en zithulpmiddelen die bijdragen aan een goed en volwaardig leven. Onze zitoplossingen zorgen ervoor dat mensen:

  • goed kunnen uitrusten
  • zich prettig en ontspannen voelen
  • minder (pijn)klachten hebben en problemen kunnen voorkomen
  • energie verzamelen om zoveel mogelijk uit hun dag te halen

Individueel maatwerk staat bij Fitform centraal. Iedereen is immers anders! Onze zitoplossingen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. De (zorg)fauteuils worden in Best met veel handwerk door vakmensen gemaakt. Uiteraard kunt u rekenen op een uitstekende garantie en service.

Wij zien en horen dagelijks dat een goede stoel heel veel voor iemand kan betekenen. Dat is wat wij willen bereiken en daarom zetten we ons iedere dag met passie in om het welzijn van mensen te verhogen.

Heeft u behoefte aan meer comfort bij het zitten? Of werkt u als zorgprofessional met mensen voor wie gezond en ontspannen zitten niet vanzelfsprekend is? Graag laten wij u kennismaken met onze zitmeubelen en hulpmiddelen.

Klik hier voor meer informatie

     

 

Back To Top
Ga naar de inhoud