Skip to content

Invacare ontwerpt, produceert en verkoopt hulpmiddelen voor mensen met een handicap, ouderen en mensen die hulpmiddelen gebruiken bij het uitvoeren van diensten in de zorg. Invacare is op de VeineDAGEN te vinden met de producten van Alber en Küschall.

Alber biedt met de verschillende elektrische aandrijvingen en actieve (hoepel) ondersteuningen diverse mogelijkheden om de functies van een handbewogen rolstoel optimaal te benutten. Een voorbeeld hiervan is de e-fix, die van een handbewogen rolstoel een zeer smalle en compacte elektrische rolstoel maakt. Of de e-motion DuoDrive, een elektrische hoepelondersteuning met cruise-control bediening. Ontdek ook de nieuwste ondersteuning, de via GO, een krachtige en gebruiksvriendelijke duwhulp.

Bij Küschall streven wij ernaar superieure rolstoelen aan te bieden, waarmee je het leven kunt leiden dat je echt wilt. Moderne vormen, geavanceerde technologieën en ergonomie onderscheiden onze producten. De rolstoelen van Küschall, de K-Series, Compact, Champion en KSL, zijn tot in detail samen te stellen, waardoor de stoel volledig past bij jouw behoeften.

Klik hier voor meer informatie

   

Back To Top
Ga naar de inhoud