Skip to content

Lagooni douche-toiletrolstoel: dé rolstoel ontwikkeld op basis van eigen ervaring
In 2007 ontwierp Paul Kampshoff de allereerste Lagooni. Met zijn hoge dwarslaesie wist hij precies wat de voor- en nadelen van de beschikbare douche-toiletrolstoelen waren. Paul zag als industrieel ontwerper mogelijkheden om dit te kunnen verbeteren. Zo zelfstandig mogelijk functioneren en zoveel mogelijk persoonlijke vrijheid behouden. Dit waren belangrijke items voor Paul en deze zijn terug te vinden in alle ontwerpen!

Op maat, aanpasbaar voor iedereen
Lagooni streeft naar het ontwikkelen van een passende douche- en/of toiletoplossing voor iedereen. Comfort, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid staan bij ons voorop. Dit willen wij dan ook voor iedere beperking en situatie aan kunnen bieden. Er zijn een tal van basismodellen die van top tot teen aangepast kunnen worden. Allemaal verpakt in een mooi en duurzaam design. Zo wordt dit gedeelte van jouw dag een stuk zorgelozer en kun jij zelfs met jouw eigen douchestoel op vakantie.

Een multi-inzetbare douchetoiletrolstoel
De frames en onderdelen van de Lagooni douche-toiletrolstoelen zijn gemaakt van aluminium in combinatie met een hoogwaardige kwaliteit RVS. Door slim gebruik van materialen kunnen de verschillende onderdelen onderling uitgewisseld worden. Hierdoor ontstaat een oneindig aantal combinaties en kan een douche-toiletrolstoel eventueel ook opnieuw, volledig gepersonaliseerd, ingezet worden.

Klik hier voor meer informatie

Back To Top
Ga naar de inhoud