Skip to content

Het is onze missie om reizen en natuur toegankelijker te maken voor iedereen met een lichamelijke beperking. Samen werken we hard aan meer bewegingsvrijheid voor een doelgroep die qua welzijn het meeste baat heeft bij een actieve levensstijl. Met campagnes, avontuurlijke reisprogramma’s en 360 graden advisering willen we mogelijk maken dat jong en oud op pad kan.

In mei start Expeditie Pieterpad. Samen met tien lopers met diverse lichamelijke beperkingen, verkennen we de 26 etappes van het Pieterpad, toetsend op toegankelijkheid. Ruim 500 kilometer van Pieterburen tot St. Pietersberg, op weg naar het eerste rolstoelvriendelijke langeafstandspad van Europa?

In het najaar organiseren we een NeuroMovement® retreat voor kinderen tot 9 jaar met uiteenlopende beperkingen zoals CP of autisme. Een combinatie van bewegingstherapie en een bijzondere vakantie voor het hele gezin op het prachtige Spaanse eiland Mallorca.

We bieden naast eigen reisprogramma’s, ook op-maat reizen aan. Denk aan een toegankelijke roadtrip door Californië, een wandelvakantie in de Alpen, een zitski avontuur in de sneeuw van Tirol of een Noorse Fjordencruise. Natuurbeleving zonder grenzen. Ons team van zorg -en reisadviseurs helpen je graag op weg.

We vertellen graag meer over de activiteiten van onze stichting en maken met alle liefde kennis tijdens de Veine dagen.

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Back To Top
Ga naar de inhoud