Skip to content

Onbeperkt therapie is een uniek en op maat gemaakt 5-daags therapie-programma voor kinderen van 4 tot 20 jaar met een beperking, stoornis of ontwikkelingsachterstand.

Onbeperkt therapie bestaat uit een combinatie van gedragstherapie, logopedie en kinderfysiotherapie. Bij Onbeperkt therapie werken we 5 dagen achter elkaar, 2 uur per dag samen met uw kind en met 2 therapeuten ieder van een verschillende discipline aan de doelen die we vooraf met elkaar besproken hebben. Tijdens de therapieweek verblijft u op een fijn vakantiepark die van alle gemakken voorzien is.

Deze intensieve therapie werkt goed voor vrijwel alle zorgintensieve kinderen. Denk hierbij aan kinderen met een syndroom, kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis, kinderen met een neurologische aandoening, kinderen met Cerebrale Parese (CP), kinderen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), kinderen met een spierziekte, kinderen met eetproblematiek en kinderen met een spraak- en/of taalachterstand. Tijdens de therapieweek zetten kinderen een stevige stap vooruit in hun ontwikkeling. Dit omdat er met een frisse blik wordt gekeken naar wat het kind allemaal kan. Onze therapeuten kijken altijd naar de mogelijkheden en nooit naar wat er niet mogelijk is.

Daarnaast krijgen de ouders en/of verzorgers dagelijks feedback en praktische tips en worden de “brussen” ook in het zonnetje gezet.

Klik hier voor meer informatie.

 

Back To Top
Ga naar de inhoud