Skip to content

Parkeren bij Jaarbeurs

Met de auto naar Jaarbeurs

Kom je met de auto naar Jaarbeurs, dan is het handig om van tevoren te kijken welk parkeerterrein het dichtst bij de Jaarbeurs-locatie van jouw bezoek is. Bekijk hiervoor de plattegrond.

We adviseren je om onderstaand navigatieadres van het betreffende parkeerterrein aan te houden of vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met daarop de aanduiding ‘Jaarbeurs’ te volgen. Van de onderstaande parkeerplekken van Jaarbeurs kun je de routebeschrijving gebruiken:
P4: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps) Max. hoogte 180 cm    

  • Het parkeertarief voor P2, P4 en P6 is € 4,60 per uur;
  • Het online dagtarief kost €25,50,- voor P2, P4 en P6;
  • Het dagtarief ter plaatse is € 29,50,- voor P2, P4 en P6;
  • Het dagtarief voor voertuigen boven de 2.80 meter €84,- per dag is;

LET OP: Op donderdag zijn de online tickets uitverkocht. Er zijn echter nog wel parkeerplekken beschikbaar. Je moet dat ter plekke een kaartje kopen!

Voertuigen boven 2.80 meter

Voor elk voertuig hoger gemeten dan 2.80 meter is het alleen mogelijk om te parkeren op P2. Hiervoor is een vast tarief van €84,- per dag.
P2: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps)   

Bussen die wel op P2 staan, maar niet hoger zijn dan 2.80 meter geldt het reguliere tarief van P4 en NIET het hoge tarief!

Een parkeerplaats bij Jaarbeurs reserveren

Om te voorkomen dat je in de wachtrij staat, kan je online alvast een parkeerplaats reserveren. Zorg ervoor dat je je kenteken ingevuld hebt en rijd vervolgens contactloos in en uit.
Klik hier om een dagkaart te bestellen.

Betaald parkeren bij Jaarbeurs met een QR-code

Het betalen van een parkeerkaart kan erg simpel met een QR-code. Het enige wat je hoeft te doen is met je telefoon de QR-code op je parkeerkaartje scannen en vervolgens gemakkelijk te betalen via iDEAL. Je hoeft dus niet meer langs de betaalautomaat en betaalt daardoor veilig en snel via je telefoon!

Back To Top
Ga naar de inhoud