Skip to content

Over de Robert Coppes Stichting

 “Je eigen leven leiden als blinde of slechtziende volwassene met bijkomende problematiek”

De Robert Coppes Stichting ondersteunt blinde en slechtziende volwassenen met bijkomende problematiek. Juist die combinatie van problemen maakt het leven vaak complex. De Robert Coppes Stichting heeft zich gespecialiseerd in deze bijzondere doelgroep.

 “Bij ons mag jij jezelf zijn, wij bewegen mee met wie jij bent”

We zijn een organisatie met een herkenbaar eigen karakter. We ondersteunen ‘Op z’n Coppes’: persoonlijk, kleinschalig, betrokken en ‘eigen wijs’. Onze professionals zoeken altijd naar mogelijkheden zodat cliënten het leven kunnen leiden zoals zij dat graag willen. We komen op voor hun belangen, altijd en overal. Gewoon, omdat we van mensen houden.

 Vormen van ondersteuning

Wij bieden zorg in onze woonvoorzieningen te Vught. Ambulante teams voor specialistische begeleiding en behandeling aan huis werken in de regio’s Noord-Brabant, Limburg en een groot deel van Gelderland. Daarnaast bieden we specialistische dagbesteding in Vught, Nijmegen en Spaubeek.

 Expertise organisatie

Er is niet veel vastgelegde kennis over de combinatie van een visuele beperking met andere problemen. Daarom werkt onze afdeling Expertise, Innovatie en Kennis actief aan het ontwikkelen, vastleggen en delen van onze specialistische kennis.

Robert Coppes Stichting | 073-6579157 | info@robertcoppes.nl | www.robertcoppes.nl

   

Back To Top
Ga naar de inhoud