Skip to content

Over SailWise

Actieve watersport voor mensen met een beperking. Daar draait het om bij SailWise. Onze mensen – deelnemers, bemanning, vrijwilligers en sponsors – weten dat watersporten bij SailWise meer is dan een leuke tijd op het water of lekker op vakantie gaan. Onze activiteiten dragen bij aan zelfredzaamheid en zelfvertrouwen.

Bij SailWise kan iedereen meedoen

Dat is ook de reden dat SailWise 50 jaar geleden is opgericht. Sinds die tijd is SailWise de enige aanbieder in Nederland van meerdaagse actieve watersportvakanties voor mensen met een beperking. Of het nu gaat om mensen met een lichamelijke of zintuigelijke handicap, een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel: bij ons kan iedereen meedoen!

Enkhuizen vormt nog altijd het hart van SailWise. Niet alleen is ons kantoor er gevestigd, ook onze historische zeilklipper Lutgerdina begint vanuit Enkhuizen. Een andere unieke locatie van SailWise is het watersporteiland Robinson Crusoe in de Loosdrechtse Plassen. Vanaf het privé-eiland wordt volop gevaren met klein vaarmateriaal. It Sailhûs in Elahuizen is onze accommodatie in Friesland. Vanuit hier bezeilt catamaran Beatrix de Friese meren en het IJsselmeer. Ook zijn er aangepaste vakantiewoningen te huur.

 

Back To Top
Ga naar de inhoud