Skip to content

Bij Sensotec kan je terecht voor advies en aankoop van uiteenlopende visuele hulpmiddelen. We bieden slechtziende en blinde mensen oplossingen voor braille, vergroting, tv-kijken, audioboeken lezen, voorlezen enz. Dit zowel voor thuis, als op het werk of op school. Sensotec is ook de trotse ontwikkelaar van hulpmiddelen zoals de Vo-box en Go-box waarmee de tv-ondertiteling opnieuw toegankelijk wordt. Ook de Webbox en Daisybox werden door Sensotec ontworpen. Beiden bieden je toegang tot een online boekenplank voor boeken, tijdschriften en kranten en nog veel meer.

De medewerkers van Sensotec (het vroegere Lexima-Reinecker Vision en Solutions Radio) begeleiden je aanvraag voor een vergoeding via je Zorgverzekeraar. Ze helpen je bij het samenstellen van je dossier en voorzien alle nodige informatie zodat jij binnenkort kan ervaren wat een goed visueel hulpmiddel voor jou kan betekenen.

Kom zeker eens langs op onze stand en ontdek de nieuwste en meest handige hulpmiddelen zelf. Surf ook naar onze website: www.nl.sensotec.com. Je vindt er heel wat informatie over visuele hulpmiddelen.

 

Back To Top
Ga naar de inhoud