Skip to content

StemCom: Innovatieve Huisautomatisering voor een zelfstandig leven

Maak kennis met Het COM-Bord, een baanbrekende innovatie in de zorg die specifiek is ontworpen om ondersteuning te bieden aan mensen met beginnende dementie of cognitieve beperkingen, met een speciale focus op het oplossen van herhaalvragen. Dit unieke bord is samengesteld uit twee fotolijsten en twee lichtgevende knoppen.

Wanneer de cliënt zich bij het bord bevindt, worden herkenbare afbeeldingen getoond, terwijl de knoppen oplichten. Door op een knop te drukken, hoort de cliënt een ingesproken tekst die een antwoord geeft op een herhaalvraag of de cliënt voorziet van een belangrijke boodschap.

Praktijktesten hebben overtuigend de effectiviteit van Het COM-Bord aangetoond, waarbij het niet alleen het welzijn van de cliënt bevordert, maar ook de last voor zorgverleners verlicht. StemCom streeft naar een belangrijke waarde: het verminderen van onrust door het bieden van steun, houvast en bevestiging, en dit wordt met Het COM-Bord op (indrukwekkende) wijze vervuld!

Maar StemCom kan nog meer voor u betekenen!

Verken de wereld van huisautomatisering met StemCom, een pionier in het verbeteren van levens door middel van toegepaste domotica. Onze missie is het integreren van gemak en comfort in het dagelijks leven van mensen met een beperking. Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke benadering. Via open gesprekken met de cliënt analyseren we zorgvuldig en ontwerpen we op maat gemaakte oplossingen. Wij verzorgen het volledige pakket, van advies tot installatie en instructie. Kernwaarden zoals flexibiliteit, eigen regie en betaalbaarheid vormen de basis van onze toewijding om oplossingen te vinden voor specifieke behoeften. Met uitgebreide automatisering in het hele huis streven wij ernaar dat u meer tijd en energie overhoudt voor plezierige activiteiten.

StemCom maakt het onmogelijke mogelijk. Dus Kom langs bij onze stand en ontdek hoe StemCom uw leven kan transformeren!

   

Back To Top
Ga naar de inhoud