Skip to content

Een moeder van een zorgintensief kind die pleit dat je niet je kind op nummer 1 moet zetten maar jezelf. Huh, hoe zit dat?

In deze workshop zal Swetlana jou uitdagen en prikkelen om anders te laten kijken naar jezelf. Dat doet ze door te spreken over haar innerlijke strijd als moeder van een zorgintensief kind. In 2008 krijgt haar toen tweejarige gezonde dochter Thera uit het niets een lawine van epileptische aanvallen. Binnen enkele maanden stopt ze met praten en raakt ze zwaar verstandelijk beperkt. Voor Swetlana komt alles tot stilstand: carrière, relatie, sociale leven en tijd voor haarzelf.

Na 29.000 epileptische aanvallen gooit Swetlana het roer om. Ze maakt een aantal levensveranderende keuzes. In haar lezing vertelt ze over het loslaten van het moeder-ego, grenzen aan de zorg en regie pakken over je leven.

Swetlana heeft meer dan 25 jaar ervaring als communicatie expert. De ziekte van haar dochter Thera heeft haar gemotiveerd om daar meer uit te halen. Zij is nu motivational speaker in de zorgwereld. Haar missie is om ouders te inspireren tot betere zelfzorg en daarnaast mantelzorgers en zorgprofessionals dichter bij elkaar te brengen.

Klik hier voor meer informatie.

Back To Top
Ga naar de inhoud