Skip to content

Algemene vragen

Hoe bestel ik parkeerkaarten?

Via deze link open je de webshop van Jaarbeurs om parkeerkaarten en andere zaken te bestellen. Voordat je kunt gaan bestellen moet je rechtsonder eerst inschrijven.

Hoe bestel ik lunches voor standbemanning?

Via deze link open je de webshop van Jaarbeurs om lunches voor standbemanning en andere zaken te bestellen. Voordat je kunt gaan bestellen moet je rechtsonder eerst inschrijven.

Hoe bestel ik gratis toegangsbewijzen voor de standbemanning?

Je kunt standbemanning aanmelden via deze link: VeineDAGEN (lively.nl)

 

Zijn er naambadges op de beurs?

Nee, wij hebben noch voor standhouders noch voor bezoekers naambadges. Uiteraard is ieder bedrijf vrij om op de stand zelf badges te gebruiken.

 

Welk hotel kan ik het beste boeken?

Jaarbeurs heeft samen met Time to Momo een speciale hotelplattegrond van Utrecht gecreëerd. Deze plattegrond laat je alle hotels zien die samenwerken met Jaarbeurs om bezoekers zoals jij te huisvesten, plus de eventlocatie.

Klik op deze link voor meer informatie: https://www.jaarbeurs.nl/direct-naar/boek-jouw-hotel-dichtbij-jaarbeurs-utrecht

 

Kunnen we leadscanning bestellen?

Ja, we bieden standhouders de mogelijkheid om een tablet voor € 475 (ex btw) te huren. Als je een tablet voor leadscanning huurt, kun je bezoekers vragen om hun QR-code en deze inscannen. Hieraan kun je als standhouder zelf nog kwalificatievragen toevoegen. Bijvoorbeeld; deze klant wil meer informatie over product X.

Alle gegevens, die bezoekers hebben ingevoerd bij registratie (zie registratieformulier), krijg je als standhouder ook als je een bezoeker hebt mogen scannen. In het verleden werkte dit systeem met een QR code op geprinte badges. Op de VeineDAGEN werken we met een QR code op je telefoon. Voor alle standhouders die een tablet hebben gehuurd is een korte online instructie voor het gebruik. Hiervoor wordt je uitgenodigd. Heb je je nog niet opgegeven voor leadscanning, maar wil je dit wel, laat het dan zo spoedig mogelijk weten aan Ilone (Ilone@veinedagen.nl).

 

Standbouwinformatie

Mag ik met de auto/vrachtwagen bij de hal?

Ja, dit kan mits je een tijdsslot reserveert via het VRS van de Jaarbeurs. Zonder reservering heb je geen toegang. Klik hier voor de link om dit aan te vragen. 

Voorkom een boete tijdens op- en afbouw

Auto’s, bussen, bakwagen mogen maximaal 60 min laden en lossen. Vrachtwagen 120 minuten. Als die tijd is verstreken moet je je voertuig verplaatsen naar een plek buiten de laad- en loszone. Voertuigen die te lang blijven staan krijgen een boete van 120 euro.

Hoe zien de stands eruit?

Hieronder staan twee voorbeelden van de standbouw; een stand van 50 m2 met achterwand en een eilandstand van 40 m2. Zoals genoemd, is de afsluitbare ruimte op de stand additioneel bij te bestellen en is niet inbegrepen.

10x4m_VeineDAGEN2024
10x5m_VeineDAGEN2024

Om de 4 soms 5 meter staat een staander in de stand van 3 x 3 cm (zie ook graag via de link de specificaties van de standbouw) https://veinedagen.nl/wp-content/uploads/2023/12/Specificaties-standbouw-VeineDAGEN-2024.pdf

 

Kan ik wanden laten bedrukken?

Via deze link open je de webshop met mogelijkheden om wanden te laten bedrukken.

Hoe bestel ik een afsluitbare ruimte in mijn stand?

Voor de bestelling van een afsluitbare ruimte van 1 x 1 meter of 2 x 1 meter in je stand kun je dit formulier invullen. Op het formulier kun je aangeven op welke plaats je een afsluitbare ruimte zou willen hebben in de stand, gezien vanaf de voorzijde van de stand.

Prijs voor 1×1 afsluitbare ruimte is 195 euro.
Prijs voor 2×1 afsluitbare ruimte is 245 euro.

 

Welk meubilair is inclusief bij de standbouw?

Afhankelijk van het formaat van de stand is het volgende meubilair inbegrepen:

  • 2 m2 -> 1 statafel Redo wit (rond diameter 80 cm, hoogte 108)
  • 4 t/m 24 m2 -> 1 tafel Medola 80 wit (vierkante witte tafel 80*80 cm, hoogte 75 cm) + 2 stoelen Sestri wit
  • 30 t/m 60 m2 -> 2 tafels Medola 80 wit (vierkante witte tafel 80*80 cm, hoogte 75 cm) + 4 stoelen Sestri wit

Voor afbeeldingen van het meubilair en bijbestellen kunt u hier klikken

 

Hoe bestel ik extra meubilair?

Via deze link open je de webshop van Jaarbeurs om extra meubels en andere zaken te bestellen. Voordat je kunt gaan bestellen moet je rechtsonder eerst inschrijven.

Hoeveel tekens mag ik aanleveren voor de frieslijst?

Er kunnen maximaal 20 tekens op de frieslijst.

 

Back To Top
Ga naar de inhoud