Skip to content

Ervaringsgerichte introductie in de Anat Baniel Methode / NeuroMovement

  • Organisatie: ABM / NeuroMovement in Nederland
  • Spreker: Judith Simon

NeuroMovement is een zachte aanrakings- en bewegingsmethode die ons brein van nieuwe informatie voorziet. Het brein gebruikt die informatie vervolgens om ons functioneren te veranderen en te verbeteren. We worden dan zogezegd ‘beter georganiseerd voor actie’.

De methode is bedacht door Anat Baniel en staat ook nog steeds bekend onder haar naam als de Anat Baniel Methode. De kracht van de methode berust op de toepassing van de ‘9 Essentials’ tijdens de bewegingslessen. Want bewegen alleen is niet voldoende om een daadwerkelijke positieve verandering in ons functioneren te bewerkstelligen. Hoe we bewegen is de sleutel tot transformatie!

Wil je ervaren hoe snel en gemakkelijk jij je brein veranderen kunt? Doe dan mee met deze ervaringsgerichte introductie in de Anat Baniel Methode / NeuroMovement.

In 2016 begonnen de eerste practitioners in ABM / NeuroMovement in Nederland. Inmiddels is het team uitgebreid tot 12 practitioners. Al veel kinderen met een beperking en volwassenen met bewegingsklachten hebben opmerkelijke vooruitgang geboekt met deze methode.

Back To Top
Ga naar de inhoud